Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Používáte při vaření houbu shiitake?

Od: planeta® odpovědí: 5 změna:

Houba shiitake je zajímavá do čínských pokrmů, ale nevím přesně jak s ní zacházet.Jak dlouho před přípravou namočit, zda povařit a tak, máte někdo zkušenosti.

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

albatros498022*

0x

Nevařit pak nemá správnou konzistenci, stačí cca na půl hodiny namočit , pak osušit jinak dělá na pánvi problém. Jinak čínská a vůbec asijská kuchyně se bez ní skoro dělat nedá.

 


0x
Používám ráda, také jen namocim do vody a poté upravuji.

 


0x

Úplně přesně vám poví Asiatka v potravinách nebo v průmyslovém zboží.


Asiatky jsem se ptala již několikrát, ale mlží, nechtějí nic říci,zatím mě nikdo tak dobře neporadil jako zde, moc vám všem děkuji

 

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]