Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chystám se dneska poprvé na koprovou omáčku, to už jsem našla chválený recept, ale potřebovala bych ještě radu jak naložit s masem - měl by někdo tip? Díky
dám vařit přední hovězí maso do osolené vody přidám koření - bobk. list, pepř celý, nové koření a cibuli , uvařím do měkka . Vývar použiji na omáčku . maso nakrájím na plátky a to je vše
souhlas, jen bych tam takhle nedal to koření. není to vývar na polévku, ale na koprovou omáčku, pokud vývar použiju
Kdyby náhodou nechtělo ani za nic maso změknout, tak nekazte koprovku a uvařte k ní vejce na tvrdo
Tak,tak, koprovka,brambory a vejce natvrdo,jako děti jsme to milovaly,na maso vždy nebylo,ale jak se dívám na ceny hovězího,tak zřejmě na něj spousta lidí v našem státě nemá ani v dnešní době.To je smutné,ale je to tak.
Rúže: Ale oni na to mají,ovšem jsou líní to vařit ! Raději zajedou na pizzu nebo na kebab. Jedna porce cca 60 kč,pokud je to čtyřčlená rodinka,tak dají 240kč.Zajímavé,to jim líto peněz není ! To mám skoro dvě kila kližky,to je jak na koprovku,tak i na gulášek. A ne čtyři porce.Kalkulujte trošku...
doplněno 09.08.14 15:46:Maso vyndejte,aby nebylo promáčené.Pěkně ho nakrájejte na plátky a dejte pod utěrku,aby nezeschlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.