Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Měla jsem dost rybízu, udělala jsem z něho štávu a zbytek zamrazila, protože jsem neměla čas ho jinak zpracovat. Teď bych si ještě ráda udělala marmeládu, tak mě napadlo, že bych ji udělala z toho mraženého, co myslíte, lze to tak udělat?
doplněno 11.07.14 19:37:Děkuji Vám za odpovědi .
Zdravím Dako Pročpak by to nešlo? Rybíz normálně rozmrazte a můžetes ním pracovat jako s čerstvým.Také to dělávám,když naleznu náhodou v mrazáku nějaké ovoce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.