Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zamražený rybíz - marmeláda

Od: dako® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Měla jsem dost rybízu, udělala jsem z něho štávu a zbytek zamrazila, protože jsem neměla čas ho jinak zpracovat. Teď bych si ještě ráda udělala marmeládu, tak mě napadlo, že bych ji udělala z toho mraženého, co myslíte, lze to tak udělat?

doplněno 11.07.14 19:37:

Děkuji Vám za odpovědi .

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x
Zdravím, nevadí to, jde to i z něj

 


2x

Zdravím Dako Pročpak by to nešlo? Rybíz normálně rozmrazte a můžetes ním pracovat jako s čerstvým.Také to dělávám,když naleznu náhodou v mrazáku nějaké ovoce

 

pohanka*

2x

Ano, v konzervárnách standartní postup.

 

hm*

0x

K mraženému už psali přede mnou. Já jen, že jestli se jednalo o červený rybíz, možná nebylo nutné ani mrazit, když ho zpracováváte takle brzy. Nám vydrží na keříkách pěkný dost dlouho (snad měsíc), než začne schnout a vadnout. Černý ale ne, ten je potřeba sklidit docela rychle.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]