Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co s jahodami do poháru?

Od: nadi odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

chtěla bych udělat do poháru šlehačkový krém "prokládaný" jahodovou vrstvou.
Nechci však jahody celé nebo krájené, ale pravděpodobně rozmixované, popř. jen s malými kousky. Mám je jen osladit a rozmixovat nebo směs i nějak zahustit? (puding.práškem apod.)
Poraďte prosím, díky.

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

pohanka*

2x

Škoda vařit, rozmačkat vidličkou na jemnou kašičku. Štávu přecedit, jahody dát jako vrstvu do poháru, již zmíněnou štávou přelít hotový pohár. Před politím můžete trochu osladit moučkovým cukrem, míchat, nechat dobře rozpustit.

doplněno 11.07.14 22:19:

Nadi se ptala, jestli zahustit rozmačkané jahody /píše směs/ pudinkovým práškem. To znamená povařit.

 

hahanaj*

1x

já jen mixuji s troškou cukru, vznikne moc dobrá jahodová pěna ničím nezahuštuji

 


0x

Jahody pěkně smíchat s tvarohem a cukrem,špičková záležitost

 


0x
Nebo puding uvařte dle návodu, poté vemte trictvrte jahod, které jste před vařením pudingu posypala moučkovým cukrem, rozmuxujte je nebo pouze rozmackejte vidličkou a smíchejte s pudingem,bilym jogurtem a rumem (pokud je pro děti, tak samozřejmě vynechame), navrstvime do pohárů, necháme v lednici vychladit a ozdobíme zbylymi jahodami a čokoládou, popr. Šlehačkou a mátou.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]