Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěla bych udělat do poháru šlehačkový krém "prokládaný" jahodovou vrstvou.
Nechci však jahody celé nebo krájené, ale pravděpodobně rozmixované, popř. jen s malými kousky. Mám je jen osladit a rozmixovat nebo směs i nějak zahustit? (puding.práškem apod.)
Poraďte prosím, díky.
Škoda vařit, rozmačkat vidličkou na jemnou kašičku. Štávu přecedit, jahody dát jako vrstvu do poháru, již zmíněnou štávou přelít hotový pohár. Před politím můžete trochu osladit moučkovým cukrem, míchat, nechat dobře rozpustit.
doplněno 11.07.14 22:19:Nadi se ptala, jestli zahustit rozmačkané jahody /píše směs/ pudinkovým práškem. To znamená povařit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.