Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,upekla jsem roládu a budu ji plnit krémem, klasicky máslo,cukr a puding.Chtěla bych tam dát i čerstvé jahody a ted prosím o radu dát je tam jen tak pokrájené, uložit je na tu vrstvu krému, nebo lepší je rozmačkat a přidát je přimo do krému při šleháni.Mám strach aby se krém nezdrcl když budou rozmačkané.Jestli jste už to někdo máte vyzkoušené poradte.díky
Nemáte zač děkovat,rádo se stalo A těch jahod se nebojte,pěkně je nakrájejte na malékousíčky a dílo je hotovo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.