Nejste přihlášen/a.
Nemám vakuovačku a tak prosím o radu či zkušenost jak a čim uzaviráte naplněné sáčky do mražáku.Posledně jsem si nakoupila sáčky na zamražování potravin a byly bez těch pásku na uzaviráni. Ted jsem tam při zamražováni udělala uzlík ,nebo dala odřízlé víčko od pet láhve a zašroubovala. Možná že znáte lepší způsob,a nebo se ty pásky na uzavirání dají samostatně koupit? Děkují za radu.
Já je uzavírám klipsnami, kterých jsem koupila škatulku v papírnictví. Je jich několik druhů. Takové, kterými se drží papír na podložce. A v domácích potřebách jsou také klipsny na uzavírání sáčků v různých velikostech. Ale ty nemám ráda, nemají vybrání pro sáček a orvírají se. Nemám nervy na opracování nožem.
Maso do pytlíky a svařovačkou vysaji vzduch a zavařím. Druhý způsob je poravinová folie, pěkne přilne. Rychlý způsob když se mi nechce vytahovat svařovačku - z pytlíku vysaji pusou vzduch, zatočím několikrát sáček, přehnu konec a zagumičkuji. Umělohmotná udělátka nepoužívám, asi jsem nešika, ale v mrazáku při přehrabování potravit je dokáží ze sáčku sundat, prostě mi tam zavazí. A vysypané borůvky v mrazáku je na zlost.
Jednoduchý způsob ja odstranit před uzavřením ze sáčků vzduch, je ponořit sáček s obsahem do vody. Voda vzduch krásně vytlačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.