Nejste přihlášen/a.
Vážené kuchařky a kuchaři co byste doporučili ,jak upravit maso z divočáka-žebra a plecko.,zda-li gril,či raději trouba nebo v hrnci?Sice máme nějaké tipy i když ani já ani manželka divočinu zatím nikdy nedělali,proto se ptám a dopředu děkuji za nápady co s tím!
Začal bych tím, že bych zjistil, zda má to maso veterinární prohlídku, tj. vyšetření na svalovce (trichinelóza).
Zvlášt, pokud vám ho dal Jožan od myslivců...jo a každopádně hodně propéct, trichinely to nemají rády..
Nebojte,má,již jsme část spapkali v gulášku!
jen přemýšlím o něčem co se až tak běžně nedělá! (nyní myslím s vepřového či hovězího)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.