Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Maso z divočáka

Od: diesel® odpovědí: 6 změna:

Vážené kuchařky a kuchaři co byste doporučili ,jak upravit maso z divočáka-žebra a plecko.,zda-li gril,či raději trouba nebo v hrnci?Sice máme nějaké tipy i když ani já ani manželka divočinu zatím nikdy nedělali,proto se ptám a dopředu děkuji za nápady co s tím!

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

olaf71*

1x

žebra pečená, plec na guláš,na česneku, na zelenině,na víně

 

honzajs

1x

Začal bych tím, že bych zjistil, zda má to maso veterinární prohlídku, tj. vyšetření na svalovce (trichinelóza).

Zvlášt, pokud vám ho dal Jožan od myslivců...jo a každopádně hodně propéct, trichinely to nemají rády..


Nebojte,má,již jsme část spapkali v gulášku!

jen přemýšlím o něčem co se až tak běžně nedělá! (nyní myslím s vepřového či hovězího)

olaf71*

nedávno jsem jedl líčka na víně a to je kulinářský orgasmus. z toho divočáka bych to viděl podobně, líčka za plec

 

liuliu

0x

U nás vede divočák na víně, s brusinkami a nebo šípkovou zavařeninou... A nebo kančí na divoko. Fajn je i řízek, ale to už mi přijde takové obyč... a žebra klidně naložit a na gril

 


0x

Moje oblíbená kuchařka je slovenská varecha.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]