Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Podmáslí místo mléka?

Od: klima® odpovědí: 10 změna:

Omylem jsem koupila podmáslí místo mlíka :D. Dá se z něj třeba udělat krupičná kaše? Nebo pudink? Nemáme troubu, takže do buchet to nedám. A na nějaké obalování čehokoli a následné smažení, je toho škoda. Samotné to moc nemusím :D

 

 

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


5x

Jestli Vám to moc nechutná samotné, tak do toho zkuste rozmixovat ovoce.

 

hahanaj*

4x

podmáslí vypít třeba k bramborám s pažitkou nebo tvarohem, ale vařit se z něj nic nedá

Hahanaj Přesně tak-vypít,strašná dobrotka

 


3x

tady najdete pár možností využití

recepty.vareni.cz/...

doplněno 30.05.14 18:40:

popř. tady

dolcevita.blog.cz/...

doplněno 30.05.14 18:41:

a ještě

fresh.iprima.cz/...

 

lidus*

1x

Ani jedno jsem nezkoušela a nemyslím si, že by to bylo vhodné. Studené podmáslí miluju.

 


1x

Podmáslí ráda nemám. Už ode 2 let věku, kdy jsem onemocněla spálou s těžkým průběhem jsem najednou přestala pít mléko a všechno ostatní s ním spojené, co bylo bílé. Tedy ani smetanu, ani podmáslí, kefír, syrovátku, nic. Ochucené ovocné mléko, bílá káva, kakao, to mi nevadí. Ale nesmí to být bílé.

S podmáslím neuděláte vůbec nic. Opravdu ho vypít, nejlíp k těm novým bramborám. Viděla jsem v obchodech i ochucené podmáslí, třeba jahodami, ale nikdy jsem nesebrala dost odvahy si to koupit a ochutnat.

S kefírem by to bylo snažší - mám recept na kefírovou buchtu,kefírové lívance...

Pudink z podmáslí se Vám zdrcne.

Tak opravdu nejlépe vypít - do dna, pokud Vám to nevadí a můžete to. Tož - na zdraví! Jaga.

 


1x

Podmáslí je strašně zdravé. Mléko nemůžu pít a podmáslí je ideální. Mám ho raději než kefír. Do salátu ho můžete nalít.

 

zwiki*

0x

Nejdříve by jste měla zajít na Kuchařský kurz.To aby jste pochopila co je co a k čemu se používá.

 


No, samotné to pít nechci, to mi přijde prostě... plýtvání, Já klidně vypiju na posezení litr mlíka a nějak extra pocit z toho nemám, z tohoto by taky žádný nebyl. Rozmixované s ovocem... to už je něco jiného, to bych si dala, zní to mňamózně, ale bohužel nemáme mixér . Právě ani troubu, takže odpadá všechno pečené a zapečené. Někdy jsem dávala podmáslí do vajíček právě při obalování řízků a podobně, ale zase mi to taky přijde škoda (když tam postačí mléko). Různý saláty (okurkové a tak), to nejím :/. Takže mě právě už nic moc nenapadá. Můžu zkusit s tím tvarohem. Nebo jako tu pannacottu, mňam. Asi koupím zítra želatinu :D

Používám podmáslí k vložkám místo mléka.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]