Nejste přihlášen/a.
Ahoj kolegové, napadlo mě, zda by se dalo udělat domácí "dopékané" pečivo.
Tzn. upéct třeba houstičky na 3 minutky, pak je hodit do mrazáku a v případě potřeby vytáhnout a dopéct. Zkoušeli jste to někdo, máte zkušenosti?
Tak první pečení nedopadlo slavně. Potřebuji péct z celozrnné mouky a nenakynulo to. Nedá se to jíst, a do mrazáku to už vůbec nejde
Nad tímhle už jsem si taky lámal hlavu, jek hodně to upéct. Já dělám poměrně často chlebánky ( takové ty polodalamánky, kde se s moukou dává do těsta i rozmočený chleba ) se zapečenou slaninou a sýrem, ale nikdy se u nás nesní z jedné malé dávky všechno a ono je to nejlepší ještě teplé Studené už jím jenom já. Bylo by fajn vytáhnout si z mrazáku pár kousků a za deset minut si dát mňamku
Tak tohle by mě taky zajímalo. Když se vykynuté těsto zpracuje, a pečivo z něj se dá na plech, normálně ještě na plechu dokyne. Ale po tom zmrazení? Nebudou to potom drncáky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.