Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak na sýrové smaženky?

Od: misulen odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

stále hledám recept na výborné sýrové smaženky (ne vajíčko na chlebu, ale ze sýrového těsta vytvarované placičky na vece s vůní česneku). Našla jsem pár receptů tipu že do nastrouhaného sýra se přidá vajčko, mléko, utřený česnek, nějaké to koření a na zahuštění strouhanka. Jenže v obchodech to bylo mnohem jemnější než podle receptu. Tak jsem zkusila přidat místo strouhanky mouku a nebylo to pořád ono. Nevěděl by někdo třeba z vlastní zkušenosti, jak na to, aby to bylo přesně jako ta výtečná smaženka z obchodu?

Děkuju

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


1x

Já je dělávám takto /čubricu nepoužívám/ recepty.vareni.cz/... Jsou vynikající

doplněno 25.04.14 13:27:

Celá vejce

misulen

Ten solamyl by mohl pomoct Uvidím, zítra to zkusím, jen když tam píšou našlehaná vejce, tak asi myslej jen bílky, ne? Nebo celý?

mahan

Určitě celá,můžete jen vidličkou nebo i ponorným mixerem.

 

iz*

1x

Já rozšlehám vejce s troškou studené vody a špetkou soli vidličkou v hlubokém talíři, do vajec nastouhám sýr. Plátky veky (nebo rozkrojené housky) namáčím jednou stranou ve vejcích se sýrem a smažím v rozpáleném oleji (namočenou stranou do oleje). Žádné mléko, nic na zahuštění, někdy jen trocha pepře nebo bylinek ...

Žádný poměr nemám. Sýra dávám vždy tolik, aby vzniklo hustější těstíčko.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]