Nejste přihlášen/a.
Přesně jako žirafka nikdy nazašlehávám máslo do pudinku ,ale zchladlý pudink po lžících přidávám do našlehaného másla a postupně až do zhoustnutí. Někdy je na vině "máslo " které se tak jenom tváří- není radno na něm šetřit.
Zkuste vše trošku zahřát v mikrovlnce , ale opravdu jen na chviličku, aby se teplota sjednotila a pak šlehejte - mělo by se to zachránit.
Dělám krémy již mnoho let a nikdy se mi to nestalo. Dělám to však obráceně. Ušlehám máslo/ musí to být opravdu MÁSLO/ a do toho, když je ušlehané a je skoro bílé, teprve po částech zašlehávám puding. Pozor, obě hmoty musí mít stejnou pokojovou teplotu, to jste, myslím, nedodržela a nebo špatné máslo. Jako to napravit, neporadím, nevím.
Myslím, že se vám udělal škraloup na pudinku, když jste ho nechala vychladnout, tím se vám udělaly v krému žmolky. S tím už nic neuděláte. Nebo jste měla studenější máslo, než pudink. To by se dalo zachránit , jak už tu je zmíněno, vyšleháním v horké vodní lázni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.