Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nevíte někdo, jak dělají kuchaři takový ten rosol z vývaru,nebo opečených kostí na vylepšení chuti omáček,gulášů a jako sos k minutkovým masíkům? Nechci dávat ty chemické kostky a bujony,mám potom zažívací potíže. Budu velmi ráda i za radu jak jej skladovat atd. Děkuji.
Jednoduše. Maso nebo kosti nebo? co hodlte vařit. Uvařit v malém množství vody se všemi přísadami koření. Po vychlazení (nejlépe přes noc) máte z toho rosol. Skladování v ledničce, mrazničce ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.