Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Redukce vývaru

Od: jiskra® odpovědí: 4 změna:

Ahoj,nevíte někdo, jak dělají kuchaři takový ten rosol z vývaru,nebo opečených kostí na vylepšení chuti omáček,gulášů a jako sos k minutkovým masíkům? Nechci dávat ty chemické kostky a bujony,mám potom zažívací potíže. Budu velmi ráda i za radu jak jej skladovat atd. Děkuji.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

uska*

5x

Jednoduše. Maso nebo kosti nebo? co hodlte vařit. Uvařit v malém množství vody se všemi přísadami koření. Po vychlazení (nejlépe přes noc) máte z toho rosol. Skladování v ledničce, mrazničce ...


Děkuji za rychlou odpověd,je lepší maso a kosti nejprve opéci v troubě a potom vyvařit,nebo stačí jenom dlouhé vaření?

Tak záleží, jestli chceš světlý a nebo tmavý vývar. Na tmavý to opeč v troubě.

05.02.14 21:10

Děkuji

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]