Nejste přihlášen/a.
Zdravím,co se stane,když dám do mlíka čokoládu a nechám jí tam? :D
Dobrý den, čokoláda ponořená do mléka bude nadlehčována silou, která se rovná tíze mléka stejného objemu, jako je objem čokolády (nebo tak nějak podobně - viz starší školní znalosti). Zdravím!
tělěso ponořené do vody je vytláčováno silou, která se rovná váze tělesa do vody ponořeného...
doplněno 27.01.14 22:39:Když dáme čokoládu do studeného mléka, stane pouze to samé, nic víc. Pokud mléko zahřejete, čokoláda se za stálého míchání rozpustí a budete mít mléko s čkoládovou příchutí. Záleží na typu čokolády a na množství, které do mléka ponoříte. Pokud jste si chtěla udělat čokoládové mléko, použijte kvalitní čokoládu, hořkou a dle chuti přislaďte. Bez nahřátí to ale nepůjde.
Podle mě dost záleží na čokoládě. Taky jsem jednou zkusil rozpustit nějakou figurku (která sama o sobě nebyla moc dobrá) v mléce a výsledek nic moc. Navíc se nerozpustila úplně a na dně hrnku zůstalo takové "hnědé bláto", které samotné nebylo ani poživatelné... Takže takhle se třeba nějaké nekvalitní figurky nezbavíte - to je lepší vyhodit .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.