Dobrý den.Mám takový dotaz týkající se nevábnému odéru v kuchyni.V hrnci jsem vařil kuře no a to kuře na konci vypadalo tak jak by nemělo.Asi si umíte představit jak.No psát to sem nechci.Větrám asi 3dny a pořád je to cítit.Strašné! Poradíte my co a jak mám udělat, abych se zbavil toho odéru .? Předem děkuji Zdenda
To znám... Větrání je na prd... Osvěžovač pomůže jen na chvíli... Ze zkušenosti vím, že pach "přetluče" jen další a intenzívnější pach. Vonné tyčinky jsou pro začátek ideální. Pak další vaření (úspěšnější), praní...
To jste vařil kuře co se oškubáné hýbalo? Copak než jste ho dal do hrnce, nesmrdělo? Pokud je to jak píšete, pomůže vám vymalovat a vše pečlivě umýt, žádná voňavka.
zabu - Iva Pazderková je úžasná. Málokterá herečka dovede ze sebe udělat tak šílenou blbku. Poklikejte na Jutubu, má tam pár videí, která stojí za shlédnutí. A všecka jsou na zasmání a obdiv.
Nedávno jsem někde četla, že je dobré mít při vaření na sporáku i hrnec s nakrájeným citronem a přisypanou skořicí - nechat pomalu vařit. Nezkoušela jsem, ale věřím, že na tom něco bude ! J*
Možná poradím. Po Silvestru se u nás v hospodě linuly také všemožné pachy (hlavně teda cigaretový smrad). V rámci posilvestrovského úklidu jsme naimpregnovali dřevěnou podlahu na sále. A kupodivu vůně diavy to nějak vše přehlušila. Je to sice chemická vůně, ale všeobecně známá a tak nějak alespoň mě osobně nijak neruší. Tak myslím, že se dá doma diavou přeleštit něco dřevěného a mohlo by to alespoň trochu přerazit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.