Nejste přihlášen/a.
Jak už zde bylo napsáno. Není to sýr, ale jakási směsice uhemovaná do bloku. A je to tam i napsáno. Sušina a 30 % tuku v té sušině. Správně by se to jmenovat "sýr" vůbec nemělo. Složení je mléko, sůl, a mléčné kultury a ovšem také barvivo. Je to nejhorší "sýrový" produkt na trhu. Už to nekupujte. Je to dost drahá sra.ka. Když ho jíte syrový, je to jako žvýkat ochucenou gumu. Já už dávno nekupuji. Přečetla jsem si složení a také jsem i viděla v televizi nějaký pořad, kdy byl tento sýr testován a od té doby si to pamatuji. Možná, že ten pultový je lepší, ale vůbec tomu nevěřím. Prostě Eidam ne.
Je to asi tím, kde jste ho koupila..myslím, že ani tak nejde o procenta ale o to, co ještě dál obsahuje..zkuste si koupit stejný odjinud a porovnat složení..
kami - to se vám povedl pěkný blábol. Že nejde o procenta tuku? hmmmm A to si paní má koupit ten samý sýr o ulici dál a porovnat. Už nepijte i když je dnes povoleno téměř cokoliv.
Já se Kami zastanu. Mohla to sice vyjádřit lépe, ale v podstatě má pravdu.
Dávám sice přednost goudě nebo eidamu se 45 %, ale občas koupím eidam (30 %) u našeho řezníka (opravdu jen pár metrů od Alberta) a přestože má jen 30 % tuku v sušině, je výborný. Už jsem se prodavaček ptala, odkud jej berou, ale nevědí, to je starost majitele řeznictví.
Takže podle mne nemusí být příčina jenom v obsahu tuku v sušině. Záleží i na výrobci.
Nevím proč chcete, aby vám sýr tekl no ale budiž. Já jsem zkoumáním zjistil, že na smažák je nejlepší sýr, který má tvar salámu (už nevím název ani výrobce), je taky balený v červený fóolii. Většinou je k sehnání v malých obchůdcích.
Kde jsou ty časy, kdy v Lídlu ze začátku prodávali německé bloky sýra, v červené fólii a ten měl řádně silnou slupku. A ta chut!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.