Nejste přihlášen/a.
Podle toho na jaké teploty pečete. V každém případě dá i více jak dvakrát. Pokud začne při dotyku praskat a drolit se, je nejvyšší čas dát nový. Nejlepší zkušenost jsme učinili s hnědým za necelou dvacku v Kauflandu. Je to rolička bez krabice jen ve fólii. Zkoušeli jsme všechny možné, i nějaký za asi 50kč, bílý, prý finský, taky jsme ho vyhodili. Tenhle za dvacku nejmíň lepí.
Zcela a naprosto souhlasím s tím, že počet použití je dost závislý na teplotě, při které se peče. Když je hodně vysoká, tedy nad 200 například, tak rychleji zhnědne a začne se drolit. Ale taky musím dodat, že teď v poslední době mám opravdu dobrou zkušenost s pečící fólií, jak se taky výše psalo. Já mám takovou černou z Tescomy a opravdu perfektní, nic nemá šanci se přichytit a použít půjde očividně hodněkrát. A až náhodou odejde, cena je dost nízká na to, aby nebyl problém pořídit novou, ale myslím, že to bude za hodně dlouho.
Mám moc dobré plechy a tak jsem začala pečící papír používat až teď. Jak se dává na plech? Tou lesklejší stranou dolů, na plech? Nebo opačně, lesklou stranou nahoru, pod buchtu?
doplněno 19.12.13 07:54:Uska, děkuji za rady. Bezva!
Já stranu papíru nerozlišuji, ale možná bych měla, nevím. Jen poradím- pokud dělám lité těsto nebo roládu a potřebuji, aby papír přilehl i v rohách, tak jej zmačkám, namočím ve vodě, vymačkám a prostřu na plech. I díky vlhkosti pak rolády při rolování nepaskají. Když na rohách nezáleží, tak plech pokapu vodou a papír jen přiložím. Používám až do opotřebení také několikrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.