Nejste přihlášen/a.
prosím o radu jak péct vinnou klobásu aby zaručeně nepraskla , děkuji
Udělám "hada,"propíchnu špejlí a pomalinku na mírném ohni peču pod poklicí samozřejmě na pánvi.Ještě se mi nestalo,aby praskla
doplněno 18.12.13 20:19:Neobaluji ve strouhance.Důvod je prostý,obalujeme kapříka i řízečky...
Také stočím do šneku, propíchnu špejlí , osolím, přidám pepř a obaluji v mouce, vajíčku a strouhance. Smažím na oleji. Nepraskne a chutná výborně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.