Nejste přihlášen/a.
Neznáte někdo nějakou osvědčenou čokoládu, která se na vzduchu nerozpouští? Já chci namáčet sušenky do čokolády, ale když ji dám po rozpuštění a namočení do ledničky ztuhnout, po vyjmutí se začne rozpouštět. Použila jsem jakousi mléčnou Orion. Neznáte nějakou lepší?
Musíte použít hořkou,nejlepší je ta na vaření.Na jednu tabulku připadne 10dkg másla.To rozehřejte spolu ve vodní lázni,přidejte malinko moučkvého cukru/pokud chcete sladší/ a pěkně vymíchejte.Posléze sušenky namačejte.Čokoláda nestéká.Dobrou chut
Jak už tu někdo radil. Obyčejná čokoláda na vaření. Neředit žádným tukem. Ohřívat ve vodní lázni, nesmí se ohřívat přímým teplem. Kdo nechce hořkou, přisladit moučkovým cukrem. Na tom se nedá totiž mnoho vymyslet. Většina tuků má nižší teplotu tání než čokoláda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.