Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Čokoládová poleva knoflíčková - ředit tukem?

Od: cesmina* odpovědí: 2 změna:

V pekařství jsem si koupila váženou čok.polevu ve tvaru knoflíčků.Paní prodavačka mi neporadila jestli ji stačí rozpustit samotnou nebo jestli k ní mám přidat tuk.Tak Vás prosím,co je lepší z tukem nebo bez tuku.Budu s ní potírat řezy na plechu.Děkuji Cesmína

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x
Stačí jen rozpustit samotné ve vodní lázni. Natoč vodu do kastrolu, čokoládu dej do misky a vlož do kastrolu.

resp pokud se vám s ní bude špatně pracovat tak zředit 100%tním tukem. Osobně bych ji ředil hned, je to stejná čokoláda jako každá jiná, jen v jiné formě. Takže záleží na vašem zvyku

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]