Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
nevíte někdo čirou náhodou jak udělat takovej ten klasickej čínskej zelnej salát, co dostanete vždycky jako pidi porci na okraj talíře, když si v čínský hospodě dáte oběd? Nemyslim klasickej čínskej zelnej salát s jidášovo uchem a chilli papričkama, ale jenom takový to najemno nakrájený zelí s mrkví ve sladkokyselým nálevu. Už jsem vyzkoušel milion postupů a prošel miliardu internetovejch stránek, ale nějak se nedaří... Oni prostě musí mít nějakej fígl!
Moc děkuju všem za jakejkoliv tip. Mějte kráááásnej víkend!
Rádo se staloA Pán Bůh mně to již oplatil,na dětech
doplněno 29.11.13 13:07:Vědět určitě dej,jsem zvědavá,jaký jsi kulinář
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.