Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci usmažit řízky z jater. Mám před obalováním játra osolit nebo až po usmažení? Bojím se, že pak budou slané jen na povrchu a uvnitř nebudou dobré. Vím, že se játra solit nemají, ale řízky jsem ještě nedělala. Předem díky za radu.
doplněno 24.10.13 15:31:Mám vepřové játra
já je solím až po usmažení a tedy dávám sůl i do vejce ve kterém to obaluju, takže úplně neslané nejsou. Zároveň to konečné solení celkem přeháním, že z toho jsou chipsy. Mě to chutná
Jinak se játra nemají solit, aby nebyla tvrdá. Každopádně je smažte, aby nebyla krvavá a ani o chvilku déle jinak budou také tvrdá.
Dělám je z drůbežích jatýrek,jsou výborná A solím je úplně normálně jako maso.Jsou křehounkáNikdy se mi nestalo,že by ztvrdla!
doplněno 24.10.13 15:37:Kurňa,už se mi sbíhají sliny toprecepty.cz/...
Dobrý den. Rady už byly dány, tady je vlastní poznatek. Normálně skoro jídlo nesolíme, jak děláme játra?
I když dělám minutky, nebo řízky z jater, tak nesolím. Játra jen trochu popepřím, tím získají chut. Sůl se dá vždy použít. Viky
Vařím moc let. Játra jakákoliv při osolení ztvrdnou pouze, když je dáte na cibulku atd. Ŕízky z jakéhokoliv masa i z jater naklepu, osolím a natlačím do krabičky v ledničce. Druhý den smažím. Nemá to chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.