Nejste přihlášen/a.
Vždycky jsem jedl jen pečivo bez droždí, ale teď máme doma nějaký chleba s droždím tak chci ochutnat. Mám ale hodně citlivý žaludek, tak se bojím, co to se mnou udělá, aby mi nebylo špatně. Je pečivo s droždím těžce stravitelné, hůře než pečivo bez droždí? Je rozumné jíst ho na noc?
Propánajána, ochutnej a uvidíš. Po kousku pečiva tě určitě nepovezou z domu nohama napřed. Nevím jakou zvláštní nemoci trpíš, že nemůžeš droždí. Ty jsi nikdy v životě nejedl knedlík? A nebo buchty? Tam je také droždí.
Pro mne je daleko horší stávit něco s kypřícím páškem než s kvasnicemi. Navíc kvasnice jsou zdravé a dobrovolně bys se jich neměl vzdávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.