Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci péct dort podle receptu, ale v něm je jen, že mám použít špaldovou mouku, ale už ne zda hladkou,polohrubou nebo hrubou. Co jsem koukala do jiných receptů na piškoty na koláče nebo bábovky,tak se to dá péci ze všech tří druhů. Chci se tedy zeptat jaký je vlastně vůbec v té hladkosti rozdíl co se týče toho pečení, jak se to projeví. Díky moc
Kynuté koláče dělám z hladké mouky, ale dort bych udělala z polohrubé, myslím, že z hrubé by se více drobil. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.