Nejste přihlášen/a.
Prosím poradtě dělala jsem klasický vařený máslový krém ze dvou vajec a 14 dkg cukru to vyšlehat 20 min v páře a poté do vychladlého přidat ušlehané máslo krém mi zřídl a já nevím co s tím
Zdrcl se. Neuděláte nic! Už jste to někdy s úspěchem dělala? Nemá se se to přidávat opačně? Žloutky postupně zašlehávat do másla, které bylo našleháno s cukrem? Bez páry, jen máslo změklé? Já to dělávám takto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.