Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
právě jsem vyšlehala klasický máslový krém - máslo, cukr, vanil.cukr, puding.
Zdá se mi ale řídký (drží, ale obávám se, že jakmile s ním naplním cukroví a chvilku zůstane na stole př pokojové teplotě, tak moc nebude...).
Taky je jakoby "orosený".
Co jsem udělala špatně? Dala jsem něčeho moc/málo?
Díky.
Buď jste dala hodně mléka do pudinku,(to bude asi ten pravý důvod),a také dost másla,prot je řídký
doplněno 30.05.13 13:13:Napravit sice nevím přesně jak,to se mně ještě nikdy nestalo,ale dejte ho v každém případě ještě do lednice ztuhnoutAčkoliv,teď mne napadlo,přidejte do něj hrst mletých oříšků,či kokosové moučky,a je to
Já někdy dělám z odpalovaného těsta něco, jako větrníčky a plním krémem smíchaným s udělanou krupicí. - pt
Dery, zkuste rozpustit množství asi 1cm ztuženého tuku, nechat ho trochu zchladit a ještě tekutý přidat ke krému a vymíchat - dělám to el. šlehačem. Výborně se spojí i když se krém srazí.
Ahoj,už jsem se nadělala krémů ve svém životě a stalo se mi toto taky,do vánočního cukroví,musela jsem ho vyhodit.Přečetla jsem si zadní stranu pudinku a ten,který jsem použila má psané,že je určený pro rychlou spotřebu.Od té doby kupuju od DR.OETKERA,který mi to nedělá a není jen pro rychlou spotřebu.Zdravím J.
Já si myslím, že je to máslem. Toto se mi párkrát stalo, když jsem šlehala pomazánku. Prachsprostě se to zdrclo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.