Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Svíčková - přidat citron?

Od: vladka32* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den ma se do svičkové navrch přidat citron a pak zapest? děkuji za odpověd

 

 

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

buss

0x

Na intu toho je jak..., Pohlreich říká ščávu z jednoho citronu... (4 osoby?)

vladka32*

děkuji pro 3 osoby

doplněno 22.12.12 11:25:

ale nahoru přidat citron a pak zaprst dik

doplněno 22.12.12 11:28:

zapest

buss

Joo, někdo dává plátek citronu, někdo nic..., chce to prostě zkusit na vlastní chut.

 


0x

Máte na mysli svíčkovou omáčku? Ta se nepeče!

vladka32*

omačku ne jen svičkovu

A proč to chcete péct?

doplněno 22.12.12 12:02:

Citron nebo ocet nebo ve trošce vody rozkvedlaná lžička hořčice, se dává do již zahuštěné a smetanou vylepšené omáčky. Do plného varu, spolu se solí. Tak se nic nesrazí.

vladka32*
22.12.12 14:20

dik

 

hahanaj*

0x

Já dávám 2-3 kolečka citronu hned do základu se zeleninou , než dávám do trouby.

Někdo ji dochutí nakonec a třeba i octem - to už je dle zvyku

 

zabu

0x

Já dávám dvě celé čtvrtky na asi 10-15min před koncem, těsně před konečným dochucením. Ona ta kůra tomu dá "šmrnc". Citr. štávu až potom, stejně jak píše nahoře babkazov. Citron už od začátku bych neriskloval, mohla by Vám omáčka zhořknout.

 

joudic*

0x

zrovna citron to docela zkazi, aspon pro me, mam v jidle radeji kyselost z jakehokoli jineho zdroje, ale asi jsem divny, rizek nebo ryba s citronem taky neni to prave orechove, citron je tak vyrazny ze pak ji clovek citrove maso

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]