Nejste přihlášen/a.
poradte, nejake hodfne dobrem jizdlo co uvarit? co mate radi? dekuji za rady
No, vzhledem k Vašemu písemnému projevu už bych to pivo nedopíjel, a použil ho k vaření, co třeba kuře na pivu, vuřty na pivu?
Nemyslím to zle, pivo je občas velmi dobrá ingredience do pokrmů...
Nejsem Ar, ale to neva...
Říkej mi třeba Karle, a hlavně nezačínej vařit už dneska, mohl bys vyhořet
Bramborové knedlíky, zelí maso.
Bramborové knedlíky, plněné ovocem.
Francouzské brambory
doplněno 29.08.12 22:09:Zapečené kuře s bramborem, zalít smetanou.
Omastek, olej, sádlo. Kolečka cibule na dno pekáčku, pak plátky syrových brambor, kuřecí stehýnka, koření, syrové brambory. Dáme péct, nepodléváme. Když je maso měkké, zalít smetanou a nechat zapéct.
Zítra udělám Krkonošské Kyselo. Skočte do pekárny pro kvásek na chleba, nepoužívejte droždí, jak je psáno v některých kuchařkách - recepty.cz/...
A doporučuju netroškařit, at to není žádná řidina.
Dnes mám na oběd květák. Uvařený, posypaný petržílkou, strouhaným sýrem, politý máslem a to všechno zasypané opraženou strouhankou. Mělo by se to dát zapéci, ale já to dám horké hned z hrnce na hluboký talíř a přiklopím poklicí. Na chvíli, než se sýr roztaví. A zítra udělám švestkové knedlíky. Dělávám je z tvarohového těsta, ale zítra je udělám z bramborového. Zůstane mi i na sobotu. V neděli příjde dcera na oběd, udělám plátky krkovičky na žampionech s rýží a míchaným salátkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.