Nejste přihlášen/a.
Pěkný den, otázka je víceméně jasná, jen doplním, že se jedná o argentinské býky. Neví někdo, kde lze sehnat toto maso - ne na pultu, ale osobně si ho vyzvednout čerstvé?
Děkuji za tipy, net mi nic nenašel.
Osobně? Čerstvé? No v Argentině. Ale k čemu by Vám bylo? Maso na steak musí být tzv, vyvěšené, alespoň 14 dní staré. Čerstvé maso nelze použít. Takže jak píše DES. V makru.
Táta, řezník, byl na mrtvici, když z masa něco teklo. At už voda nebo krev. Říkal, že za první republiky roštěná visela v chladírně 6-8 týdnu při + 4´C. A když přišel inspektor, ani nepozdravil a běžel do chladírny, jestli tam někde nestojí v koutě kýbl. Když stál, tak předpokládal, že v něm byla voda. Visící maso že dokázalo během několika dní tu vodu nasát. Kýbl vody má nějakých 10kg?Asi není arbentinský býk, který lítá po argentinské savaně v čerstvé trávě stejný, jako argentinský býk v českém chlévě s masokostní moučkou a siláží ve žlabu. Stejně tak, jako z maďarského prasete, vykrmeného v českém chlívku českým žrádlem, dobrý uherák nikdo neudělá. Možná, že by stálo za to, najít soukromého chovatele skotu, který zásobuje prodejny. Asi to nebude snadné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.