Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chybí mě recept mojí babičky /nar. 1910/, na bramborovou buchtu. Pekla ji v litěném pekáčku a v kamnech. Nebyla moc vysoká, ale taková vlhká a přitom nemastná. Byly tam cítit brambory, nějaká bylinka a česnek. Recepty které jem vyzkoušela , tak byla ta buchta suchá a brambory s česnekem nic moc. dík za recept
Sama jsem bramborovou buchtu nikdy neochutnala. Ale teď v rámci boje s nastupující finanční krizí improvizuji a zkouším např. různé varianty ze suchého chleba a docela úspěšně. Ale jak jsem prohlížela recepty na bramborovou buchtu, tak se mi zalíbil tento: mamincinyrecepty.cz/... Je to velice podobné receptu kolegy. A ještě jeden:
prima-recepty.cz/... - ten je z vařené i syrové brambory. Ale yvano, ono možná je to spíš milá vzpomínka na babičku. A navíc si myslím, že pokud to dobrota byla, určitě k tomu dopomohla trouba v obyčejných kamnech a litinový pekáček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.