Nejste přihlášen/a.
Prosím praďte recept výrobu domácí konzervy na hovězího ve vlastní štávě. Děkuji
ahasvetr dodal výborný recept na vepřové, já hovězí zaleju asi do 1/3 sklenice vývarem z hovězích kostí a vepřových kůží a do každé sklenice dám kousek špeku. Vařim ¨první den asi 1,5h a druhý po vychladnutí také tak. Pokud to chci snadno a rychle a je to určeno třeba na dovolenou tak maso uvařím v tlakáči a pak dám do sklenic a opět zaleju tím vývarem do kterého jsem na 2 kg masa přidala dva hovězí bujony. Nedávám cibuli-ráda kvasí ale kamarádka zavařuje i s cibulí a nemá problém. Solím obyčejnou solí o málo víc než normálně jídlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.