Nejste přihlášen/a.
Když už si chci připravit pálivou bombu,tak si vyrobím domácí kečup a při tom v něm rozvařím i ty chilli papričky.Udělám ho hodně hustý,dá se bez problému zavařit,dlouho vydrží i otevřený a je to ,,červená smrt,,...Jednou jsem ho omylem dal vnukovi k hranolkám a dlouho jsem pak musel zápasit o jeho důvěru...
doplněno 22.01.12 11:06:Mixovat až na konec.Dávám rajčata,cibuli,rozkrájený na kolečka,sůl ocet,pár hřebíčků,nový koření,pepř a tak na dvě kila rajčat 15 až dvcet deka cukru.vařím to tak asi dvě hoďky.A nakonec se to právě ještě šoupne do mixeru.Ta doba varu se řídí tím jak hustý ho chci.Stejně tak s kořením,musíte množství odhadnout podle své chuti..
Dám to znovu,jak se sluší...Mixovat až na konec.Dávám rajčata,cibuli,rozkrájený na kolečka,sůl ocet,pár hřebíčků,nový koření,pepř a tak na dvě kila rajčat 15 až dvcet deka cukru.vařím to tak asi dvě hoďky.A nakonec se to právě ještě šoupne do mixeru.Ta doba varu se řídí tím jak hustý ho chci.Stejně tak s kořením,musíte množství odhadnout podle své chuti..Stejně i množství těch chilli papriček..Někdo prý dává i jablko ale to jsem nezkoušel...
Zde snad máte vše nejen o způsobu uchování chilli papriček: domacipivovar.webnode.cz/...
ale i několik druhů pálivých omáček: domacipivovar.webnode.cz/...
Já osobně jsem měla ráda Harissu - dneska už si spíš dám jenom kozí rohy. Ty se dají konzumovat bez větších následků.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.