Nejste přihlášen/a.
Krásný den přeji,
prosím všechny rybáře o dobré recepty,tím mám na mysli chutovečky typu zavináčú,pečenáčů a různých delikates za studena třeba k posezení u pivka či vínka.Mám doma kvantum kaprů a chci se naučit něco nového.Díky všem.
Já většinou dělám ryby "teplé", pokud si vyloženě nekoupím uzenou makrelu. Ovšem doma vyuzená makrela... to se nedá srovnat. To je lahoda!
Ale zpátky k receptům. Můj strýc jednou nachytal okouny. Sešlo se mu jich trošku víc, proněvadž ještě dostal od kamaráda. Přemýšlel, co s tím udělat a došel na super recept. Udělal z nich karbanátky. Koření dodal spíše se hodící k rybám. Karboše obalil v trojobalu, usmažil a pak je studené dal do sklenic a zalil nálevem jako na utopence. To bylo žráááááádlooooo!
V životě jsem od ryb nejedla nic lepšího. Z kaprů to musí jít taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.