Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Správně hustý solný roztok na uzení

Od: vikisek odpovědí: 3 změna:

Až budete mít namíchaný a převařený solný roztok na uzení tak do něj dejte umyté syrové vejce a když se plovoucí vejce bude nepatrné vynořovat cca 3-5mm nad hladinu máte správnou hustotu solného roztoku.Po vyuzení zkonfrontujete zda tato metoda je dobrá pro rychlou a jednoduchou kontrolu.Toto je stará metoda,jelikož každá sůl jinak solí.Je to obdoba jako měření fridexu v chladiči.Toto vymysleli naši dědkové.V jednoduchosti je genialita.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

1. A co ma byt?

2. Je to blbost, pac cim je vejce starsi, tim obsahuje vetsi vzduchovou bublinu a tim je i logicky vice nadlehcovano. Solny roztok tedy bude pri pouziti ruznych vajec ruzne nasyceny.

cyril*

Zvláště vhodný je tento "příspěvek" v rubrice -Nejen pro ženy- a kategorie "kosmetika"! Jedinou spojitost bych spatřoval v přísloví o tchýni a uzeném.

 

fanus*

0x

zrovna si pojídám uzené co jsem udil před týdnem žádné vejce jsem nepoužil a je noblesní


recept na požádání dám

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]