Nejste přihlášen/a.
Ve skleníku se nám ve větší míře urodila pálivá paprika.Může někdo poradit recept na její zpracování?Díky za odpověď.
Pálivé papriky nebo červené kapie pomelu na masovém mlýnku spolu s česnekem, přidám sůl a trochu oleje. Naplním do malých skleniček, povrch zaliji trochou oleje a zavařím. Pokud je nechcete mít hodně ostré, tak odstranit semínka. Směs přidávám do guláše, gulášové a drštkové polévky a někdy trochu do pikantní číny.
Když se zavaří, také není tak pálivá. Kozí rohy sterilizujem běžně, a jsou pikantní k vínu a sýru. Nezapomeňte kápnout do každě sklenice trochu kvalitního oleje - mňam. Nebo sušit, rozdrtit a máte chilli koření...jak už bylo řečeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.