Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Chtěl bych se zeptat na recept Kremové žampionové polevky.
Ale aby u tohoto receptu byly i poměr surovin... prostě spravný recept. Někdo totižto tyto rady davaji bez množství surovin.
Předem Děkuji Vám Všem za Vřele Rady
Adam
Můj recept: 1kg žampionů, asi 1 litr vývaru, 250 ml smetany, 3 žloutky, 2 lžíce hl. mouky, 1 cibule, citron, máslo, sůl, pepř, petrželka.
Na másle zesklov.cibuli, přidáme na plátky žampiony, dusíme a míchame, přidáme mouku, uděláme jíšku a zalijeme stud.vývarem, může být jen ze zeleniny, nebo masoxu, ale z masa je lepší...Přivedeme k varu, vaříme 10-15 minut za obč.míchání.Pak můžeme rozmixovat, nebo nechat tak, přidat smetanu, ve které jsme rozkvedlali žloutky.Už jen okulíme, nevaříme, dochutíme solí, pepřem, citronem, nakonec nasekanou petrželku.Někdy se mohou přidat i brambory na obměnu...dobrou chut!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.