Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Recept na super rychlé kuře?

Od: papene* odpovědí: 7 změna:

Mám problém,přijede mě večer nečekaná návštěva a já nemám nic k snědku.

Jen mám rozmrzlé kuře.Nevíte nějaký supr rychlý a chutný recept pro 4lidi?

Moc děkuji

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

Uvařit s cibulí, česnekem a novým kořením. Vychladit, rozebrat, roztrhat do mísy a přidat nakrájená rajčata, papriky, peking.zelí nebo ledový salát, sojovku, majonézu, citron, sůl, pepř a smíchat na salát. K tomu tousty?

lidka*

Podobný kuřecí salát jsem dělala ze slepice. Když byla výhodná cena, tak byla jednak skvělá slepičí polévka a potom ještě slepičí - kuřecí salát. To je tip pro seniory a mladé lidičky, kterým vláda od nového roku nepřidá - páčto mají dost! Ale co, hlavně když vláda a poslanci si ponechají všechny výhody, protože to tutově nestihnou schválit. Mají tolik práce, že by je člověk musel politovat! Ale co, hlavně když je sranda, že?

 

lidka*

0x

Tak to už jsem asi s křížkem po funuse. :D Ale udělala bych rovnou 4 porce - okořenila, dala na pekáček a šup do trouby. No a jestli je v mrazáku balíček hub a nebo pleška žampionů, tak bych to přihodila do pekáčku. No a chleba na utírání mastných prstů. :P K tomu oblohu - jak píše kolegyně - rajče, papriku - prostě co najdu v lednici a nebo špajzce. A dobré pitíčko a dobrou náladu!

papene*

Pozdě,ale přeci.Ten Váš recept si nechám v záloze

Určitě ho vyzkouším.

Dík

 

p*

0x

Recept, který měl úspěch.

Rozmrzlé kuře naporcujte na čtvrtky, nebo na menší části. Osolte. Nakrájejte 2 cibule na půlkolečka a rozeberte.

Cibuli dejte na pekáček na cibuli naporcované a osolené kuře, podlejte vlažnou vodou a na každý díl kuřete dejte plátek másla.

Vložte do trouby a pečte, občas přelijte vzniklou štávu přes dílky kuřete.

Je to výborné s bramborem, bramborouvou kaší nebo jen tak s chlebem.

 


0x

Kolegyně lidko, zdravím vás. Všimla jste si, že zmrzlé žampiony, když se nerozmrazují, ale hned se vyklopí na rozpálený tuk, se špetkou kmínu, jak úžasně zavoní? Čerstvé jsou bez chuti a vůně, ale po zmražení jsou úžasné.Jen je potřeba je před zmražením nakrájet na plátky.

lidka*

Zdravím kolegyně! Tak to jsem nezkoušela, ale určitě vyzkouším. Já je většinou používám pod maso nebo na obalení, zkoušela jsem i plněné. Ale když jsem je nespotřebovala všechny, tak je fakt, že jsem je podusila a teprve zmrazila. Tak se polepším a šoupnu je do mrzáku syrové a nakrájené na plátky. To by se dalo použít když peču rolku, dát je zmražené okolo na pekáček. Je fakt,že když se dusí na cibulce, tak spíš divně voní. :D Ráda se naučím něco nového. Díky za nápad! Lidka

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]