Nejste přihlášen/a.
Prosím, má někdo nějaký receptík jak si připravit tuto lahůdku. Pokud možno bez sýra.
Díky
bílý čerstvý chřest je potřeba oloupat (škrabkou na brambory) a uvařit (cca 8min) ve slané vodě.
Uvařený chřest na talíři lze přelít holandskou omáčkou (to mám nejraději), ale tam je trošku složitější příprava - šlehá se máslo se žloutky, trochou soli a citr. štávou - to vše na páře do zhoustnutí a občas se to zdrcne.
Další možnost - na chřes dát smažené volské oko a posypat parmezánem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.