Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pálivé papričky - jak je naložit?

Od: sebod* odpovědí: 2 změna:

Dostala jsem košík pálivých paprik (kozí rohy). A chtěla bych je naložit. Ale jak? Udělat z nich pastu, nebo vcelku s jinou zeleninou? Prosím o prověřené recepty z vaší kuchyně. Děkuji

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

polinek*

0x

,,jako okurky a nahoru nalít olej. A zavařit..

 


0x

Jak píše Polinek. Papričky omýt, narovnat do skleniček, možno proložit plátky cibule /ale nemusíte/. Skleničky raději menší, hodně toho pak najednou nespotřebujete a časem by to otevřené vyčichlo.

Udělat si klasický nálev z Deka, na papričky dát asi lžíci oleje a dolít nálevem. Uzavřít, sterilovat asi 20 minut při 80 stupních.

Závidím Vám tu baštu - v zimě rozdělat skleničku, k tomu čerstvý chleba s máslem a je z toho bezvadná večeře. Jaga.

Já dostala o dovolené v Itálii od tamější známé paní svazek velikých rudých silně pálivých feferonek. Smála se, že prý u nich se jim říká "Viagra". Papričky jsou opravdu prima, mají říz, ale výsledek se zatím nedostavil A asi už nedostaví. Cha chacha! Jaga.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]