Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem košík pálivých paprik (kozí rohy). A chtěla bych je naložit. Ale jak? Udělat z nich pastu, nebo vcelku s jinou zeleninou? Prosím o prověřené recepty z vaší kuchyně. Děkuji
Jak píše Polinek. Papričky omýt, narovnat do skleniček, možno proložit plátky cibule /ale nemusíte/. Skleničky raději menší, hodně toho pak najednou nespotřebujete a časem by to otevřené vyčichlo.
Udělat si klasický nálev z Deka, na papričky dát asi lžíci oleje a dolít nálevem. Uzavřít, sterilovat asi 20 minut při 80 stupních.
Závidím Vám tu baštu - v zimě rozdělat skleničku, k tomu čerstvý chleba s máslem a je z toho bezvadná večeře. Jaga.
Já dostala o dovolené v Itálii od tamější známé paní svazek velikých rudých silně pálivých feferonek. Smála se, že prý u nich se jim říká "Viagra". Papričky jsou opravdu prima, mají říz, ale výsledek se zatím nedostavil A asi už nedostaví. Cha chacha! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.