Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Veprova pecene na kamen

Od: kualalumpur* odpovědí: 2 změna:

Co je to "Veprova pecene na kamen"? Mam to doma koupeny z Alberta a nevim jak to udelat.

Co znamena to "na kamen"? A jaky je rozdil mezi timhle a normalni veprovou peceni?

Diky

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

je to normální maso, jen tence nakrájené - extrémě libové. Je to kvůli tomu, že jej dáte na rožhavený kámen (žula) a uděláte to jakoby na grilu, ale je to kámen. Klidně jej hoďte na pánev, ale dělejte jej velmi krátce, at není suché.

kualalumpur*

diky clayman.. jdu to hodit na tu panev

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]