Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kure na paprice bez smetany?

Od: uuuu odpovědí: 9 změna:

Ahoj, chtela bych udelat kuře na paprice bude velky problem ze tam nebude smetana?

 

 

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


3x

No a když k tomu, jak to píšete, přidáte nakrájené papriky, tak to bude skoro perkelt :D

polinek*

já si dělám co mi chutná a ne co někdo mi dává,že to tam musí být,nevím proč se smějete ,nic mi tady nepřipadá až k smíchu. A kdo neumí vařit, at vaří podle knih. Já jedině podle knihy peču vánoční cukroví ,protože to zapomenu jednou za rok ...

doplněno 05.10.12 21:17:

proč tady někdo tak rád rýpe.

polenosisinka

Problém to nebude, když tam nedáte smetanu. Jenom už to nebude to pravé kuře na paprice. Uvařené dobře dochutte a určitě si pochutnáte.

Kuře se dá připravit na mnoho způsobů. Kuře na paprice je ale kuře na paprice. Přidáním krájené papriky a rajčat je to kuřecí perkelt, připravený se smetanou, nebo bez. Nahlédnutím do kuchařky nic nekazíte.

 

ron*

2x

Dobrý den.

Určitě to bude k jídlu, jen to nebude klasické kuře na paprice. Dochutila bych ho jako guláš. Nebo můžete zkusit smetanu nahradit mlékem a hustější zákletkou.

 


2x

Kuře na paprice bez kelímku sladké smetany nebude kuřetem na paprice. Jak už kuchařky psaly. Opravdu bych si raději pro tu smetanu došla. Já používám celý kelímek sladké. Právě mi také chybí jedna ingredience do vaření, tak se chystám osedlat motorku a zajet si do sousední vsi. U nás prodejna není!

Určitě to máte jednodušší, zajděte do nejbližšího krámu a hotovo. Nebo zazvoňte na sousedky, smetanu si půjčte s tím, že zítra vrátíte.

Kuře budete mít brzy pěkně měkké, ale já raději dělám "papriku" za slepice. Musí se sice vařit déle, ale je z ní krásný silný vývar, který dá pokrmu dobrou chut. To z kuřete neuděláte, je příliš mladé a vývar není silný, jako ze slepice. Jaga.

polinek*

Babojago,,jenže dnes nekoupíte žlutou slepici a já bych zase volila kuře.Slepice je tuhá a roste v puse. To není jako dřív.A já mám opravdu raději bez té smetany. A jestli to napíše nějaká kuchřka,tak napsala svůj názor a recet a já mám zase svůj. Ne vždy musím podle někoho vařit. já si vařím podle toho jak mi to chutná ... Jen tak...každý třeba ani nemůže tu smetanu ..Má matka ještě kdysi nedávala nikdy smetanu.

doplněno 05.10.12 13:56:

jo ještě toto ,,mi pávě chutná ta plná chut , ne již ředěná smetanou,ale sním i to,,,ale jako guláš to není ,nejsou tam ingrediece do gulášu...my dáváme do gulášu pariky a pod... rajčata

 

hahanaj*

0x

no bude to spíš jako guláš - tak místo smetany dejte mléko a kousek másla

 


0x

Já ho dělám kuře na paprice se smetanou. Pokud nedáte smetanu, tak to bude něco jako kuře v guláši. Záleží na vás, jak se rozhodnete ho udělat.

 

polinek*

0x

je to úplně jedno,,někdo to nejí vůbec se smetanou,,já jsem dávala zakysanou a jak není tak se nic neděje.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]