Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Domácí kečup - konzervace

Od: lantros7® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Zajímaly by mne způsoby,jak se dá konzervovat domácí kečup.

Děkuji za rady.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mowla*

0x

Sterilovat - je to nejjednodušší (nehrozí kvašení, plísně apod.) a kečup je po otevření hned k dispozici...

doplněno 12.08.12 17:04:

Zavaření - tepelná sterilizace - kečup nalít do sklenic a zavíčkovat, zahřát na 100°C (cca 10 - 15 minut bohatě stačí, ale delší doba nevadí - u kečupu nehrozí nadměrné změknutí), nechat zchládnout.


Jaký způsob sterilování máte na mysli?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]