Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny kuchařky i nekuchařky )
jde o to, že jsem se dala do vaření žemlovky a jak si jsem zapoměla na jablka - mám teda poslední, ale nevychází mi to do poměru a právě mám tady ještě pomeranče a zajímalo by mě, zda bych je mohla přidat k jablkům do žemlovky.
Díky za odpovědi, Lenka )
První, co mě napadlo bylo: hořké, rozmočené Ale já pomeranče nerada... Rozhodně by mě zajímalo, jak to dopadne
No takže holky
žemlovku jsem radši udělala s tvarohem na posypání a ty pomeranče jsem radši odložila - jak píše "sargo" bála jsem se aby to nebylo hořké. A já mám hlad, musela bych vařit něco nového..
A řeknu vám, že je to výborný mňam mňam
Z pomerančemnevím ,v odkazu je banánová : recepty.vareni.cz/...
doplněno 23.06.12 14:22:A nalezl jsem i s hruškami a POMERANČEM :
doplněno 23.06.12 14:22:Na druhý pokus se to snad povede.
Já pro děti dělám tropickou zemlbábu. Vrstva kiwi, nakrájené mango a hroznové víno a každou vrstvu posypu jemně nasekané fíky nebo datle. Uplně naposled smíchám mléko, smetanu, 2 žloutky, vanilkový cukr a pokrájenou mátu. Touto směsí zaliji zemlbábu a dám zapéci. Tak po půl hodiny dám na zemlbábu ještě oslazený tuhý sníh z bílků a nechám ještě péci, až sníh zezlátne.
Je to opravdu vynikající.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.