Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Rýžový papír - jaký je postup přípravy jídla?

Od: jomi* odpovědí: 5 změna:

Prosím poraďte jak s rýžovým papírem.Dnes jsem dělal závitky,papír namočil do piva,pak všechno zabalil a vše bylo OK.Jakmile jsem dal zabalené závitky osmažit na pánvičku s olejem při obracení se mi všechny potrhaly a obseh vyjel ven.Jjak se stím pracuje,aby to zůstalo pěkně pohromadě?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

Podle toho, jak jsem se dívala na net, se papír měl po krátkém namočení osušit papírovými utěrkami, možná jste ho příliš rozmočil.

 

jomi*

Děkuji za odpověď určitě to skusím.

 

jamamba*

0x

Dobrý den, já dělám závitky tak, že rýžový papír namočím do horké vody v misce na pár vteřin, vyndám, naplním a dám zapéct na pekáč do trouby, nic neobracím a nic se netrhá.

 


0x

Dobrý den. Rýžový papír, namočím jen na okamžik do vřelé vody, vyndám na papírový ubrousek. Hned z kraje - doprostřed, dám náplň, ohnu oba rohy, tím se maso nebo náplň, co máte, uvnitř zakryje a rolujete, jako roládu. Někdy to smažím jako čevabčiči na pánvičce. Nic nepraskne.

doplněno 09.06.12 21:02:

Tím, že závitek balíte z ubrousku, tak na konci vám nezůstane mokrý.

 

askmenow*

0x

Tuhle jsem viděla v televizi, že začátečníkům radili to dát klidně do dvou vrstev rýžovho papíru, aby se to netrhalo a nerozpadalo. taky můžete zkusit. Ale jak říkám, je to jen rada z TV, já se na závitky teprve chystám.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]