Nejste přihlášen/a.
Můžete mi napsat pár námětů / receptů na jídlo, určené k tomu, aby se navařilo, zamrazily se jednotlivé porce a pak se to přineslo do práce a na oběd v mikrovlnce ohřálo?
Chci tenhle systém zkusit, ale nechci to dělat jako moje kolegyně, co neustále točí dokola jen šunkafleky a francouzské brambory, rád bych něco pestřejšího dík.
Není to moje hobby, ale domnívám se, že v mikrowellce ohřeješ v podstatě vše - polévky, omáčky, maso, přílohy, sladké, slané - takže spíš záleží na tom, co se ti bude chtít vařit.
To je pravda, nicméně některá jídla jsou zřejmě na tohle vhodnější víc, a jiná míň. A vo-vo-vo-to mi jde
V mikrovlnce není vhodnější a míň vhodný jídlo, ohřeje všechno co obsahuje vodu čili polívky (rychlá a jednoduchá je třeba čočkovka), těstoviny s přílohama, guláše, klobásy :D a já nevím co všechno ještě záleží co komu chutná..Já jsem třeba hrozně línej si chystat do práce jídlo tak dycky koupim nějakej sýr, salám, nebo tak něco, k tomu zakousnu rohlíky a je to :D
Praktiju to od nasi celkem dlouho. Nemusi se to ani mrazit, mam ozkousenou trvanlivost 3 dby i vice. Kdyz se doma vari, udela se porce (nebo dve) navic, ktera jde do krabicky a hotovo Kure, omacky, rizky, kacena, gulas,...v poddstate cokoliv. Prilohy jdou zredukovat a dat si obcas jenom chleba.
Souhlasím s Mowlou, ohřát lze vše, ovšem některé poživatiny po zmrazení a ohřátí trošku změní konzistenci. Většinou nezmrazuji čerstvě vařené brambory pokud nechci kaši. Ale polévky (vývary i krémové), omáčky, knedlíky, rýže, těstoviny - vše je pak jedlé a chutné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.