Nejste přihlášen/a.
Jeden skutečně dobrý:
ˇSvýcarská sýrová polévka-
20 dkg Ementál, hovězí vývar,šálek bílého vína,sůl. pepř, 2 cibule,slanina, veka
veku nakrájet na kousky a dát vařit 10 min.do vývaru, potom prolisovat, přidat víno, jemně nastrouhaný sýr, pepř a osolit. Cibuli se slaninou jemně pokrájet a usmažit do zlatova. Polévku nalít do šálků a zdobit slaninou s cibulkou a posypat pažitkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.