Nejste přihlášen/a.
Fondán není marcipán a jak píše kolega - je to spíš poleva. A nebo dříve to byly bonbony - to byla polovina kolekce fondánová - jenom jemně potažená čokoládou nebo spíš kakaovou náhražkou. Bylo to spíš takové zklamání, když jsem si vybrala tento kousek z bonboniéry a nebo kolekce. Lepší byla náplň tekutá bílá nebo ještě lépe čokoládová. Zde je recept na výrobu fondánu v několika variacích: labuznik.com/.... Sama jsem ho nikdy nedělala, to mne vůbec nelákalo. Už mnohem lepší byla domácí čokoláda.
Já si myslím, že je to něco podobného jako marcipán. Vyvaluje se to a překrývají se tím dorty a cukráři s tím dělají divy.
doplněno 26.03.12 21:51:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.