Nejste přihlášen/a.
dobrý den, budu dělat španělské churros a potřebuju roztavit čokoládu, ale tak aby zůstala ve formě polevy, tedy aby se dala lehce ohřát.. nebo, lze nějak čokoládu znovu roztopit v mikrovlnce (na místě kde to budu potřebovat rozpuštěné není nic jiného než mikrovlnka..) děkuiji za ratdy a tipy
A pročpak v mikrovlnce?Já ji dělám běžně ve vodní lázni,přidám trošinku cukru(pokud je hořká),a přiměřeně másla,konzistenci si uděláte dle toho,jak ji chcete mít hustou.
Smíchejte čoko na vaření se smetanou (dávám tu na vaření ve žlutém kelímku, šlehačka už mi přijde moc ) a trocha vaječňáku taky nic nezkazí - je i potom ochotná ztuhnout, ale i se snadněji taví a řekla bych, že takhle by se v mikrovlnce nemusela spálit (doporučuji zkusitpředem) - tedy předpokládám, že ji máte na namáčení, a přitom neteče tolik. Zůstane tekutá i v hrnku, pod kterým je čajová svíčka. My do toho namáčíme ovoce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.