Nejste přihlášen/a.
Musím se přidat ke kolegovi Martinovi - mám zkušenosti pouze s přípravou a konzumací :D. Ale je to dobré masíčko. Tak jsem alespoň našla návod na uzení masa. fishpredator.cz/...
Myslím, že stejným způsobem se bude udit i hovězí jazyk. Pokud někdo neporadí lépe - není to asi běžný produkt k uzení - tak zkuste dát dotaz na tohoto zkušeného seniora: sidenius.webgarden.cz/.... Tak at se dílo povede ke spokojenosti strávníků!
Jsem na tom stejně jako vy oba. Také jsem ho nikdy neudila a také si slintám do klávesnice. Představuji si jej uzený, doměkka uvařený, k němu bramborovou kaši z domácích brambor s osmaženou cibulkou a zeleninový salát. Nebo aspoň kyselá okurka.
Taková normální prozaická otázka - a jak to dovede člověka rozhodit! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.