Nejste přihlášen/a.
Dobrý den poprvé dělám puding a nevím jaký cukr do toho mám dát prosím poradíte mi?
krupice, krystal...prostě co je doma. Já někdy do vanilkového pud. přidám řepný - tmavý cukr. Pudink tím získě zvláštní chut
Ne obyčejný cukr a já dávám přednost krupici (jemnější krystal,i když dnes někdy mezi nimi není rozdíl)
Přesně tak. Je to úplně fuk, jaký cukr dáte do pudinku. Normální krystal, krupice, či moučka je jen jiná forma téhož. Můžete však klidně použít, jak již zde bylo psáno, cukr nerafinovaný - hnědý, vanilínový, či vanilkový. V podstatě je to úplně jedno, záleží jen na fantazii a chuti.
V případě "nouze" i kostkový, puding stejně musíte míchat, takže i kostky se stihnou rozpustit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.