Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám větší množství křenu, které hned nezkonzumujeme a ráda bych věděla, jak si jej uchovat. Mohu ho dát do mrazničky? Postrouhaný nebo vcelku? Či ho nějak sterilovat do skleniček? Nezčerná? Děkuji za Vaše zkušenosti. Jaga.
Když mi zůstal strouhaný křen, vždycky jsem ho zamíchala do horní vrstvy hořčice. Sklenici normálně zavřela a do ledničky. Zajímavé, že v té hořčici vydržel hodně dlouho beze změny. Ale to je rada jen pro trochu. Vím, že kamarádka měla křen na mražáku, že se pak lépe strouhá. A ustrouhala vždy jen tolik, kolik potřebovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.